Your selected training or event


meeting icon

Extreme Wireless en ExtremeCloud IQ sales update event

Location: Kappa Data The Netherlands / 09:30-14:00


​Are you ready to connect with us on Extreme Networks?

Verbind ondernemingen met diegenen die er het meest toe doen!

Extreme Networks heeft de grenzen van netwerktechnologie verlegd, aangedreven door een visie om alles eenvoudiger en sneller te maken, maar evengoed flexibeler en veiliger. Let’s Connect Beyond the Network en kom langs op 20 februari voor een update over Extreme Networks / Aerohive Networks bij Kappa Data Nederland in Rijswijk.

Extreme Wireless en ExtremeCloud IQ sales update

ExtremeCloud IQ helpt organisaties end-to-end, edge-to-DC netwerkactiviteiten te automatiseren, nieuwe analyses te ontrgrendelen, sneller te schalen en de eindgebruiker-en applicatie- ervaring te beveiligen en te optimaliseren.

Neem deel aan een update sessie met een overzicht voor de toekomst van de Extreme wireless portfolio, inclusief de integratie van de onlangs verworven Aerohive Networks en een bredere versie van ExtremeCloud IQ.

Leer ook meer over de nieuwe X435-reeks switches. Deze nieuwe reeks van edge switches zijn zeer scherp geprijsd en kan u helpen om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.

Agenda

09:30-10:00 Welkomstkoffie

10:00-12:00 Ontvang een update over de Extreme wireless portfolio

12:00-12:30 Q&A

12:30-14:00 Geniet van de lunch & let’s connect

We hopen je daar te zien! Als je er niet bij kan zijn maar wel graag meer informatie zou willen, aarzel dan niet om ons te contacteren: sales@kappadata.nl

 
Adres

Laan van Zuid Hoorn 51

2289 DC Rijswijk

Datum en tijd

20/02/2020
09:30-14:00

Prijs

FREE OF CHARGE / person

Deelnemers

0 / 20

Inschrijven Neem contact op

alle trainingen en eventsDoor deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.