Marketing & Sales

Marketing & Sales
 1. Joint visits

  Loop je bij een klant tegen een uitdaging aan waar je niet uitkomt? Heb je hulp nodig bij de verkoop of technische kant van het verhaal? Neem gerust contact met Kappa Data op. Wij gaan graag met je mee op klantbezoek. Samen maken we er een succesverhaal van!

 2. Try & buy demo’s

  Voor een groot aantal apparaten kun je bij Kappa Data een gratis demo aanvragen. Bij tevredenheid kan het apparaat blijven staan en regelt Kappa Data de administratieve afhandeling. Niet tevreden? Geen probleem! Stuur de demo binnen binnen 30 dagen naar ons terug.

  Ik wil een demo aanvragen
 3. Pre sales support

  Met onze hooggekwalificeerde productspecialisten en sales support engineers helpen wij resellers met de verkoop en implementatie van producten bij eindgebruikers. Pre-sales support is een van de belangrijkst diensten die wij als value added distributeur aabieden. Wij helpen bij proof-of-concepts, productdemonstraties, producttraining, offerteaanvragen en nog veel meer!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.