Roadshow Utrecht 2022 | Een overzicht

Roadshow Utrecht 2022 | Een overzicht

Op dinsdag 5 juli 2022 was het eindelijk zover. De langverwachte roadshow kon – zonder enige restricties – plaatsvinden. Het resultaat? Een perfecte symfonie van networking, kennis en gastronomie.

Benieuwd hoe dat eruit zag?

5 sprekers, 6 eindeloze verhalen

Onze in-house sprekers, Matts Koppen & Dirk Cipido brachten de oplossingen en verhalen van Barracuda, Cato Networks, Sophos en SolarWinds op een fantastische manier naar voren. Gevuld met wat technische elementen, duidelijke overzichten en een vleugje humor; ieder deed het op hun manier.

Daarnaast hadden we ook enkele gastsprekers over de vloer. Zo brachten Yoni Toorenspits en Jeroen Van Dort van BlackBerry hun visie van een “prevention-first” cybersecurity strategie. Afsluiten deden we met Patrick Groot Nuelend van Extreme Networks.

Kortom, de presentaties barstten van variatie, interactie en vooral van informatie.

Matts Koppen about Cato Networks' SASE
Jeroen Van Dort about BlackBerry's "Prevention-first" strategy
Dirk Cipido about SolarWinds' Hybrid Cloud Observability

Voor ieder wat wils

Van de hele tijd stil te zitten en te luisteren, krijg je natuurlijk honger en dorst. Geen paniek, Kappa Data was voorzien!

Iedere presentatie werd afgesloten door een bijhorend hapje. Een gastronomisch hoogstandje durvden we het ook wel eens te noemen. Zo werd er na de presentatie van BlackBerry een hapje met eendenborst en een blackberrysausje geserveerd, of na Barracuda volgde een hapje met vis. De perfecte break als je ’t ons vraagt!

Smoked duck with a compote of blackberries, red lettuce and arugula
Forest fruit bavarois with crumble and meringue
Fried chicken on a bed of coleslaw with BBQ sauce

Tsjin!

Geen champagne of cocktails, maar wel een fris biertje en een verse bitterbal. Een geslaagde roadshow zoals deze sluiten we in schoonheid af.

Iedereen heeft een uitgebreide kans gehad om babbeltjes te slaan met elkaar en te klinken op een succesvolle toekomst samen.

De volgende editie kan je echt niet missen! Blijf op de hoogte via onze sociale media, of neem contact met ons op!

Geen reacties

Geef een reactie