Patrick Van der Zwet over snelle levertijden van Allied Telesis

Patrick Van der Zwet over snelle levertijden van Allied Telesis

In deze tijden is het niet evident om een leverancier te vinden zonder ellenlange levertermijnen. Op vlak van levering en prijs kwaliteit is Allied Telesis het beste alternatief. Patrick Van der Zwet, Channel Manager van de Benelux van Allied Telesis, vertelt je meer over hun snelle levertijden en hun communicatie-aanpak in onze nieuwste video.

 

Hoe kan Allied Telesis zo snel leveren?

“Er zijn een aantal factoren waardoor wij nog steeds onze Allied Telesis producten kunnen leveren”, aldus Patrick Van der Zwet.

Ten eerste – en dit is misschien wel hun belangrijkste reden – is hun direct contact dat ze al jaren met hun partners hebben. Daardoor weten ze heel goed wat de partners willen, waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen. Daardoor kan Allied Telesis standaardiseren in hun productportfolio. Ze kunnen een heel juiste forecast afgeven in hun eigen fabrieken, tot wel een jaar vooruit.

Ten tweede heeft Allied Telesis hun eigen fabrieken, wat op dit moment een groot voordeel is. Voor bepaalde productlijnen kan men voorrang verlenen als men merkt dat daar veel vraag naar is.

Ten derde is hun warehouse in Nederland. Hierdoor is de route om te leveren naar België heel kort, met als logische gevolg dus ook kortere levertermijnen.

 

Vlotte communicatie en laagdrempelige samenwerking

Patrick Van der Zwet geeft aan dat de relatie met Kappa Data als distributeur en de relatie met hun partners en eindklanten, voor hen ontzettend belangrijk is. Dat maakt de cirkel rond in communicatie.

“Men denkt vaak dat het gemakkelijk is, maar tegenwoordig moet je zo veel bepaalde certificaten en een bepaalde omzet halen. Dit maakt volgens mij de samenwerking ingewikkeld en wij doen dat gewoon niet. Niet per se omdat dit niet werkt, want wij staan voor kwaliteit en als mensen niet getraind zijn gaat er wat mis. Maar aangezien wij direct betrokken zijn, gaat het gewoonweg niet mis. Dus het is gewoon onze manier van werken. We kunnen stellen dat zaken doen met Allied Telesis laagdrempelig en eenvoudig is. Wij stellen geen strikte eisen aan onze partners. Het moet gewoonweg simpel zijn om samen business te kunnen doen. En als mensen mij zo zien in een video, is het misschien ook laagdrempeliger om contact met mij op te nemen”, aldus Patrick Van der Zwet.

Benieuwd naar het volledige interview? Bekijk dan zeker onderstaande video.

Heb je vragen over (producten van) Allied Telesis? Contacteer ons gerust, ons salesteam staat je graag bij!

Geen reacties

Geef een reactie