Social Distancing

Sociaal afstands- en nabijheidstraceringstool voor bedrijven

Onze oplossing

Kappa Data brengt de ProxiPass op de markt: een oplossing die de ‘social distance’ tussen mensen bewaakt en in kaart brengt. De oplossing is gebaseerd op een IoT-gateway die voorzien is van een LoRaWan-interface en een 4G-kaart.

De ProxiPass -oplossing bestaat uit hardwarecomponenten en een maandelijks gefactureerd licentie-abonnement. Een project begint met een starterkit. Deze bevat een Private LoRaWAN Gateway om uw locatie van de nodige infrastructuur te voorzien. Elke starterkit wordt standaard geleverd met 10 Badge Trackers. Deze kunnen worden uitgebreid met pakketten van 10. Alle Gateways en Badge Trackers zijn vooraf geconfigureerd en gekoppeld aan je persoonlijke ProxiPass-applicatie. Apparaatbeheer kan optioneel worden geleverd.

Nu dat de samenleving en het bedrijfsleven steeds meer opengaan na de COVID-19 lockdown, is het belangrijk dat bedrijven kunnen voldoen aan de nodige veiligheidsvoorwaarden die de overheid oplegt. De belangrijkste voorwaarde is het bewaken van de ‘social distance’ tussen mensen van minstens 1,5 meter. Veel bedrijven worden geconfronteerd met moeilijkheden om dit te garanderen. ProxiPass biedt een oplossing.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn altijd partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT-resellers.

Behalve de traditionele IT-reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande productkennis te hebben, een technisch-, presales-, en supportteam staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Onze werkwijze

Het hoef niet meer gezegd te worden, we moeten afstand houden zolang corona onder ons is. Jammer genoeg is dat niet altijd mogelijk, of sterker nog, we zijn er ons niet altijd van bewust dat we te dichtbij komen. Kappa Data heeft enkele producten die de social distancing kunnen controleren, onmiddellijk een alarm geven aan de betrokkene en achteraf een lijst afleveren met welke personen een besmet persoon contact gehad heeft. Dit – uiteraard – geheel conform de AVG-wetgeving en de wet op de privacy.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Wij ondersteunen onze resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze technische en presales teams staan voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data houden we van een persoonlijke en professionele aanpak. Snelle offertes, demo’s en klantvriendelijke service met vaste contactpersonen? We zijn er voor jou!

Uitstekende service

Als value-added distributor denken we oplossingsgericht met je mee. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen. Zijn er issues? Dan lossen we die gewoon op.

Wat onze klanten zeggen

Kiezen voor Kappa Data is kiezen voor een snelle kwalitatieve dienstverlening, flexibiliteit en openheid. De korte communicatielijnen zorgen voor een snel antwoord op je vragen. Dit alles gecombineerd met het juiste portfolio maken van Kappa Data een betrouwbare partner waar je op kan bouwen.

Telenetgroup, Mark Scheers

Onze partners

Sorry, no posts matched your criteria.