kappa data allied telesis video unboxing

Nieuw! Allied Telesis GS980MX switch

Allied Telesis Centre COM introduceert hun nieuwste AT-GS980MX Serie switches. Deze serie Layer 3 Gigabit-switches bieden een hoge capaciteit, veerkracht en eenvoudig systeembeheer. Dankzij de power-over-ethernet modellen met Multi-Gigabit ondersteuning zijn ze een ideale oplossing voor hoge snelheid verbindingen aan de rand van het netwerk.

Ontdek hieronder het volledige overzicht van de nieuwe Allied Telesis serie:

Overzicht AT-GS980MX Serie

De AT-GS980MX serie is krachtig en veelzijdig voor de netwerken de dag van vandaag. De switch heeft tot 48 Ethernet poorten en 4 uplink poorten (10 Gigabit uplinks). De switch kan ook beheerd worden via AMF (Autonomous Management Framework).

Daarnaast garandeert de switch een Continuous PoE endpoint uptime, zelfs tijdens een switch firmware upgrade die je uitvoert. Ook kan de switch binnen een paar seconden nadat de switches van stroom zijn voorzien, stroom leveren aan aangesloten PoE-apparaten. De PoE-compatibele switchmodellen kunnen tot 90 Watt (PoE++) op elke accesspoort.

Naast alle industrie-standaard protocollen die deze switch bevat, biedt hij ook 2.5G en 5G Multi-gigabit poorten aan voor het aansluiten van snelle Wi-Fi 6 draadloze netwerken.

De GS980MX Switch van Allied Telesis is eenvoudig te installeren, te configureren en te beheren. Met Multi-Gigabit poorten en 10 Gigabit uplinks, plus de kracht van Allied Telesis Virtual Chassis Stacking (VCStack™), is de GS980MX-serie een zeer krachtige oplossing. Dankzij de high-power-over-ethernet modellen zijn ze een ideale oplossing voor veeleisende netwerk devices.

Ontdek meer in onze unieke unboxing video over de nieuwste AT-GS980MX switch. Onze Kappa Data Pre-Sales Engineer Frédéric Van Walle en Channel Manager Benelux van Allied Telesis Patrick Van der Zwet leven zich helemaal uit.

Bekijk hem zeker tot het einde, want misschien kan je iets winnen!

Geen reacties

Geef een reactie