Maak cybersecurity makkelijk met Sophos Central!

Sophos vendor introductie

Maak cybersecurity makkelijk met Sophos Central!

Sophos, expert op het gebied van cyberbeveiliging, zit bij ons in de Belux sinds 2019 in ons groeiend portfolio. Het bedrijf biedt eindeloos veel softwareoplossingen!

Sophos maakt cybersecurity eenvoudig – een begrip wat bij hen centraal staat. Dankzij Sophos Central, het cloud-based platform voor alle next-gen Sophos technologieën, wordt de complexiteit rondom cyberbeveiliging drastisch verminderd. Bedrijven kunnen zich richten op prestatie en groei zonder eindeloos tijd en geld uit te geven aan cyberbeveiliging.

‘’Complicated cybersecurity is bad cybersecurity.’’

sophos-central-dashboard

Klik op de afbeelding om deze groter weer te geven. Neem alvast een kijkje in het Sophos Central Dashboard!

Op het platform wordt het volledige portfolio van Sophos aangeboden. Hieronder valt..

Endpoint protection: Intercept X Endpoint

Bekroond als Gartner leader 2021, CRN Best Endpoint Security 2018/2019/2020, PCMag Editor’s Choice, en een klantbeoordeling van 4.8/5, Sophos’ Intercept X Endpoint heeft de volgende features:

  • Endpoint Detection and Response (EDR)
  • Extended Detection and Response (XDR)
  • Anti-ransomware
  • Deep Learning Technology
  • Exploit Prevention
  • Managed Threat Response
  • Active Adversary Mitigations
  • Central Management
  • Synchronized Security

In de onafhankelijke test van MRG Effitas over exploit en post-exploit protection uit mei 2018 kwam Sophos als winnaar uit de strijd.

Sophos Wireless

Cloud-managed Wi-Fi met synchronized connectivity, threat discovery en een modulair management systeem. Sophos Wireless integreert met uw Sophos Endpoint en/of Sophos Mobile binnenin het Sophos Central platform. Dankzij extra inzichten via het dashboard is het mogelijk om de gezondheid van uw Wi-Fi netwerken te controleren, ongepast gebruikersgedrag te identificeren, je netwerk uit te breiden, en threat data bij te houden.

Sophos Firewall: Xstream

Met Sophos’ Firewall Xstream is uw netwerk beveiligd van bedreigingen terwijl uw belangrijke SaaS-, SD-WAN- en cloudapplicatieverkeer versneld wordt. Met features zoals Deep Packet Inspection, Traffic Encryption, Zero-Day en ML Protection, Cloud-Sandbox Technologie, Web Protection, gebruikersidentificatie en meer bent u altijd beschermt. Geïnfecteerde devices worden gelijk geïsoleerd. Sophos’ Firewall oplossing kan ongeacht locatie gebruikt worden. Grote ondernemingen, thuiswerkers, openbare of hybride cloud netwerken, scholen? Met Sophos kan het allemaal.

Sophos Cloud Security Posture Management

Identificeer kwetsbaarheden in uw cloudresources op eenvoudige wijze en reageer sneller op bedreigingen. Met multi-cloud visibility (AWS, Azure, Google Cloud, Kubernetes), kostenoptimalizatie, seamless integration, secure DevOps en meer heeft u volledige controle over uw cloud. U kunt honderdduizenden euro’s besparen met het platform van Sophos.

Met onze calculator kunt u berekenen wat u bespaart!

[stm-calc id=”8726″]

Sophos Email Security

Wees beschermd tegen phising – hou imposters en malware (multi-layered protection!) tegen, laat betrouwbare zenders in, en bescherm uw mail zelfs na zending met het continu monitoren van Microsoft 365 mailboxen. Angst voor dataverlies en phishing is in het verleden met Sophos Email Security. Meer dan 27.000 organisaties gebruiken het al!

Sophos Mobile

Als leider in secure device management heeft Sophos natuurlijk ook bescherming voor uw mobiele devices. Sophos Mobile is een veilig Unified Endpoint Management (UEM)-oplossing die rechtstreeks integreert met Sophos Central en zonodig de andere softwareoplossingen. Het beheer van Windows 10-, macOS-, iOS- en Android-apparaten wordt ondersteunt. Met Sophos Central kunt u mobiele end users centraal beheren en heeft u controle over apps, content en beveiliging.

Sophos Central Device Encryption

Volledige schijfversleuteling is de eerste verdedigingslinie tegen bedreigingen. Eenvoudig te installeren en eenvoudig te beheren, de Sophos Central Device Encryption is intuïtief en helpt met compliance, visibiliteit van devices, het veilig delen van gevoelige bestanden en heeft een selfservice helpdesk om de druk van uw IT-helpdesk af te halen.

Sophos Zero Trust Network Access

Met Sophos’ Zero Trust Network Access (ZTNA) kunt u uw gebruikers op een veilige manier verbinden met uw toepassingen. Een remote access VPN is niet meer nodig! U biedt met ZTNA alleen toegang tot specifieke applicaties, niet tot het volledige netwerk. Er heerst een principe van ‘’zero trust’’: trust nothing, verify everything. Met continu authenticatie en verificatie hoeft u zich nooit zorgen te maken over de veiligheid van uw data.

Trust is earned, not given.

Bekijk deze video voor een mooie uitleg van Sophos over het platform.

Sophos Server Workload Protection

Sophos’ Intercept X wordt niet alleen aangeboden voor uw endpoints, maar ook voor uw host- en containerworkloads. Malware, exploits en afwijkend gedrag worden geïdentificeerd voordat ze voet aan de grond krijgen. De tijd voor detectie en reactie is geminimaliseerd dankzij de volledige visibiliteit. Met Cloud Security Posture Management (CPSM), server lockdown mogelijkheden, Extended Detenction and Response (XDR) en meer.

Wilt u meer weten of advies? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Geen reacties

Geef een reactie