Kappa Data Nederland en haar partners klinken op het nieuwe jaar!

Kappa Data Nederland en haar partners klinken op het nieuwe jaar!

Op donderdag 26 januari 2023 organiseerde Kappa Data haar eerst nieuwjaarsevenement in Nieuwegein, Utrecht. Een namiddag vol presentaties, lekkers, en vooral veel fun! Blik je met ons even terug?

15 minuten, kort & krachtig

Na een mooi welkomstwoord van Ruben Zwanenburg en Patrick Casteels, konden we van start gaan met de toegewijde topics van de vendors. Läslo Brouwer van Barracuda Networks was als eerste aan de beurt met een mooie kijk op het ZTNA gegeven. Vervolgens ging Serena Smolders in op Sophos‘ MDR en Patrick De Vries vertelde meer over Armis‘ Asset Visibility. Afsluiten deden we met Patrick Groot Nuelend van Extreme Networks, die wat dieper inging op Extreme Fabric.

Rubin Zwanenburg tijdens zijn welkomstwoord

Haal die schaatsen maar boven!

Trappen af, door de deur en het pad blijven volgen. En wat vond je daar? Een schaatsbaan, helemaal voor ons alleen.

Sommigen gingen er als een speer op af, anderen stonden liever aan de zijlijn met een warme kop glühwein of chocolademelk. Wat had iedereen wel gemeen? Een brede glimlach die niet te verstoppen was.

Valt er hier nog wat te smullen?

Ja, hoor! Tussen elke presentatie werd er reeds een toepasselijk hapje geserveerd. Van in-whiskey-opgelegde-zalm tot een felpaarse freakshake met een minidonut; we hebben de wereld rondgereisd in vier hapjes!

Nog niet voldoende? Gelukkig kon je genieten van een hartig assortiment bittergarnituur tijdens de borrel. Of zoals ons team het durft te noemen; een gezonde portie bruin fruit.

Zoals je wel kan zien, was het een daverend succes. Dat hebben we aan jou te danken!

Ten slotte zetten wij graag onze vendoren nogmaals in de spotlights. Zonder hen was dit alles nooit mogelijk, bedankt!

De volgende editie kan je echt niet missen! Blijf op de hoogte via onze sociale media, of neem contact met ons op!

Geen reacties

Geef een reactie