Kappa Data Group breidt zijn portfolio uit met een nieuwe service – ExperTechno

Kappa Data Group breidt zijn portfolio uit met een nieuwe service – ExperTechno

Kappa Data breidt zijn portolio uit met een nieuwe service – ExperTechno. Met de komst van ExperTechno is de Kappa Data Group klaar om gespecialiseerde projecten voor resellers uit te voeren, zodat zij hun technische middelen kunnen inzetten voor meer uitdagende taken.

Maak gebruik van de services om roll-outs en standaardimplementaties tot een goed einde te brengen. Vermijd de toewijzing van jouw hoogopgeleid technisch personeel aan alledaagse staging taken, standaard configuraties, of productlogistieke voorbereiding. Laat ExpertTechno deze aspecten organiseren en coördineren zonder je organisatie verder te belasten.

ExperTechno kan de volledige inzet van je grote projecten verzorgen, zowel nationaal als internationaal, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op je kernactiviteiten en complexe taken.

Naast het aanbieden van standaarddiensten is ExperTechno gespecialiseerd in het bouwen van hardware apparaten op basis van door partners ontwikkelde software/toepassingen. Dit omvat productaanpassing, met ontwerp, prototyping, aangepaste tools voor RMA-beheer, en nog veel meer.

Over ExperTechno

ExperTechno, onderdeel van The Kappa Data Group, was voorheen bekend als Exer Technologies, opererend onder de paraplu van Exer: de Franse tak van Kappa Data. ExperTechno is opgericht in 1986 en is een voorloper op het gebied van apparatuurontwikkeling. Het maakt gebruik van tientallen jaren ervaring en gespecialiseerde kennis om diensten en oplossingen op maat te leveren die voldoen aan uw unieke eisen.

Als trots lid van de Kappa Data Group, hebben hun wortels in de Franse sector ze in staat gesteld om uit te groeien tot een gerenommeerd merk. Met deze expertise is ExperTechno jouw toegewijde partner in het leveren van op maat gemaakte diensten en oplossingen.

 

Ontdek hieronder onze ExpertTechno Video!

Meer lezen over ExperTechno? Lees dan het gehele persbericht!

Geen reacties

Geef een reactie