Hoe IT-partners kunnen profiteren van de verkoop van Sophos MDR

Hoe IT-partners kunnen profiteren van de verkoop van Sophos MDR

Cyberbeveiliging wordt vaak aangepakt met standalone producten, waarbij IT-partners verschillende software- en hardware oplossingen aanschaffen en installeren om de netwerken van hun eindklanten te beschermen. Deze oplossingen waren vaak duur en vereisten aanzienlijk onderhoud om hun doeltreffendheid te waarborgen.

De laatste tijd is er een verschuiving naar cyberbeveiliging als dienst (CAAS). In plaats van hun eigen cyberbeveiligingsoplossingen aan te bieden en te onderhouden, kunnen partners deze diensten nu uitbesteden aan leveranciers zoals Sophos. Sophos MDR biedt een reeks cyberbeveiligingsdiensten, waaronder netwerkbeveiliging, gegevensbescherming en informatie over bedreigingen, als onderdeel van een jaarlijks of maandelijks abonnementsmodel.

Wat is Sophos managed detection and response service (MDR)?

Met Sophos MDR bewaakt en beveiligt een wereldwijd team van security operations specialisten uw omgeving 24x7x365. Met behulp van informatie van uw bestaande endpoint, firewall, identiteit, e-mail en netwerkbeveiligingstools detecteert, onderzoekt en verhelpt Sophos geavanceerde, door mensen geleide aanvallen voordat ze uw bedrijf kunnen beïnvloeden.

Sophos MDR bundelt de expertise van meer dan 500 security operations professionals, waaronder malware experts,  threat hunters en attack neutralization specialisten. Met een gemiddelde tijd van detectie tot oplossing van slechts 38 minuten, houdt Sophos MDR klanten veilig tegen hackers én bescherming tegen verwoestende ransomware aanvallen.

Omdat MDR wordt ondersteund door een menselijk team kan deze geavanceerde soorten aanvallen afweren die technologie alleen niet kan detecteren. En dit is de ultieme oplossing voor u als IT partners als u de huidige geavanceerde bedreigingen wil overleven en een organisatie van elke omvang wilt beschermen tegen ransomware, phishing-aanvallen en andere online bedreigingen.

Sophos MDR zal zich aanpassen aan hoe partners willen werken en het soort cyberbeveiligingsbedrijf dat ze willen runnen:

1. De MDR-dienst van het Sophos-merk doorverkopen

Bied uw klanten een “instant SOC”, volledig bemand met het beste cybersecurity operations talent (Sophos X-Ops engineers), met volledige bescherming tegen bedreigingen, actieve threat hunting, melding, herstel en rapportage, met behulp van ’s werelds meest open en breed ingezette MDR service. Dit biedt uitstekende up/cross-selling mogelijkheden voor IT-partners! Want met deze aanpak kunt u uw omzet vergroten en uw klanten superieure  cyberbeveiligingsresultaten bieden, wat de beste manier is om bestaande klanten te behouden.

 

2. Gebruik Sophos MDR om uw eigen cyberbeveiligingsdiensten uit te breiden

Versterk de cyberdefensie van uw klanten op een beheersbare en betaalbare manier, met diepgaande cyberbeveiligingsexpertise die 24/7 beschikbaar is. Als IT-partner kunt u nieuwe klanten aantrekken met integraties met derden!

Voor degenen die liever:

    • Hun eigen SOC onderhouden
    • Aanwerven, in dienst nemen en behouden van een threat hunting team
    • Incident response wil verzorgen voor hun klanten

Gebruik Sophos MDR in de modus voor alleen meldingen of maak gebruik van andere mogelijkheden om uw bestaande team aan te vullen met bekwame cyberbeveiligingsresources, uitgebreide service-uren of uitgebreide service naar nieuwe regio’s als onderdeel van uw eigen Cybersecurity as a Service-aanbod.

 

3. Gebruik Sophos XDR om uw eigen dienst uit te bouwen

 

    • Voor partners die liever hun eigen MDR-dienst op maat of geleverd door een leverancier leveren, met hun eigen personeel, datacenter/SOC en incident response proces.
    • Bouw uw eigen MDR service op een Sophos XDR basis, met exact dezelfde Sophos technologieën (AI, automatisering, threat intelligence, connectors, etc.) die Sophos MDR aandrijven.

Aangezien het bedreigingslandschap zich blijft ontwikkelen, zullen we de komende jaren waarschijnlijk een nog grotere toepassing van cyberbeveiliging als dienst zien.

Voor prijzen en meer informatie kan je contact opnemen met verkoopteam

Wil je meer te weten komen over Sophos MDR?

Geen reacties

Geef een reactie