Healthcare Event

ICT Management in de Zorg

We zijn er ons de laatste jaren meer en meer bewust van geworden: de zorgsector is er eentje die we niet meer over het hoofd kunnen zien. Een sterk beheer van je ICT handelingen is daarom nog nooit zo belangrijk geweest!

Tijdens dit Healthcare evenement gaan wie hier samen met jou dieper op in. Welke oplossingen kunnen wij jouw organisatie aanbieden? En hoe kunnen we toekomstgericht tewerk gaan?

Vergaderlocatie Youmeet

Orteliuslaan 11
3528 BA Utrecht
Nederland

Dinsdag
25 april 2023

09u30 - 17u00

Wat staat er op de agenda?

Voormiddag

09u30: Ontvangst & koffie

10u00: Welkomstwoord en korte introductie

10u05: De uitdagingen van ICT in de Zorg


10u50: Koffiepauze

11u00: Technische ICT Oplossingen

   1. Monitoring, Alerting, Reporting & Dashboarding

   2. Het monitoren van een ICT-infrastructuur voor de Patiëntveiligheid

12u00: Een kort overzicht van de besproken onderwerpen met accentenNamiddag

Focus op een drietal producten voor het ICT beheer:


13u15: Servicedesk module

13u45: DPA / Sentry (Eindelijk Database beheer, een baseline om o.a. HIX releases te vergelijken

14u15: ARM (Access Rights Manager, ROI binnen één jaar)

15u15: Afsluiting

15u30: Netwerkborrel

12u15: Lunch

Er word een uitgebreide lunch voorzien, bestaande uit een buffet met vers brood, divers beleg, dagverse soep, een saladebar, warme maaltijd, suikerbrood, fruit, zuivel en sappen.

Als er toch bepaalde dieetbeperkingen zijn waar wij rekening met moeten houden, laat het ons dan tijdig weten. 

Wie voert er het woord?

Mark Roberts

"Mark Roberts werkt al meer dan 20 jaar als gespecialiseerde monitoringconsultant met de oplossingen van SolarWinds. Hij heeft met honderden SolarWinds klanten gewerkt aan het ontwerpen, implementeren en geven van trainingen en deelt zijn kennis en ideeën graag met degenen die verantwoordelijk zijn voor het leveren van IT-diensten aan gebruikers, met name binnen de donkere kunst van monitoring. Hij publiceert regelmatig op zijn blog en levert bijdragen aan de SolarWinds THWACK community site, waarvoor hij met trots een THWACK MVP is."

Edwin Hoekman

"Edwin Hoekman is ruim 30 jaar werkzaam in de ICT. Daarvan de laatste 8 jaar als monitoring consultant van SolarWinds producten. Zo heeft hij ervaring bij o.a. een aantal ziekenhuizen voor het maken van een design, implementeren van en het trainen in SolarWinds Producten.
Zijn rol als Nederlandstalige SolarWinds Channel Champion en in SolarWinds Partner Advisory Board zijn uniek en veelzeggend over zijn manier van samenwerken. Zeker iets om trots op te zijn.
Daarnaast is hij een gecertificeerde Engineer die u graag verder helpt met het implementeren van SolarWinds monitoring oplossingen."

"Marc van Dijk is een enthousiaste en energieke Digital Innovator met een visie op IT regievoering met behulp van IT4IT, met altijd een oog voor het menselijke aspect. Hij houdt zich als externe trusted IT advisor o.a. bezig met de positionering van de IT afdeling in de health care. Daarnaast is hij sinds april 2022 werkzaam in een ziekenhuis als strategisch IT adviseur."

Marc Van Dijk

Schrijf je in voor dit GRATIS evenement!

Vragen over dit evenement? Neem contact met ons op!

+31 88 52772 00
[email protected]