De nieuwe IT superkracht: ExtremeCloud IQ Companion

De nieuwe IT superkracht: ExtremeCloud IQ Companion

Een oneindig gedistribueerde wereld betekent dat je overal kunt werken. Maar wat betekent dit als je in de IT werkt? Enterprise IT-professionals zijn het moderne equivalent van technische superhelden die hun superkracht gebruiken om bedrijfsnetwerken op afstand te beheren. Maar elke superheld heeft een sidekick nodig voor succesvolle veroveringen. Die sidekick is ExtremeCloud IQ Companion, een smartphone-applicatie die uw superkrachten op het gebied van cloudbeheer vergroot.

 

Hier zijn zeven opmerkelijke dingen die u vandaag nog kunt bereiken met ExtremeCloud IQ Companion:

 • Onboard uw apparaten
  Door eenvoudigweg de QR-code te scannen die op elke switch of access point beschikbaar is, kunt u uw Extreme-apparaten onmiddellijk onboarden.

 

 • Verander je persona
  Wist u dat Extreme switches en AP’s Universeel zijn wat betekent dat u de persona kunt veranderen door simpelweg de software te updaten? Stel je voor, als je EXOS software op je switch hebt geïnstalleerd en nu wilt overstappen op VOSS of vice-versa, kun je dit bereiken met een paar klikken op je Companion mobiele app. Op dezelfde manier kunnen gebruikers met de Universal Access Points snel van besturingssysteem (OS) veranderen.

 

 • Foto’s en video’s van de installaties uploaden
  Met Companion kunt u foto’s of video’s uploaden van de installatie van het apparaat in het cloud management platform. U en de andere IT-professionals kunnen verwijzen naar het apparaat dat wordt ingezet en de locatie matchen. Selfies van toegangspunten zijn nu een ding!

 

 • Bewaak de netwerktopologie
  Een eenvoudige maar krachtige manier om het netwerk in de gaten te houden en op de hoogte te blijven wanneer de netwerktopologie verandert. Een goed startpunt voor het oplossen van netwerkproblemen of voor het controleren van het ontwerp.

 

 • Problemen met het netwerk oplossen
  Bekijk de details van uw netwerk in near-real-time. U heeft toegang tot een verscheidenheid aan handige tools van Companion, waaronder een ping tool, de mogelijkheid om een access point LED te laten knipperen, en ieders favoriete VLAN Probe. Uw superheld sidekick kan ook command-line troubleshooting uitvoeren via de Device CLI tool.

 

 • Toegang tot CoPilot anomalieën
  CoPilot bepaalt wat de basislijn is voor elke omgeving en markeert vervolgens de anomalieën. Er zijn verschillende bedrade en draadloze anomalieën die CoPilot detecteert, en deze lijst blijft groeien.

 

 • Hulp krijgen als het nodig is
  Of u nu op zoek bent naar een video op TikTok-formaat of een op kennis gebaseerd artikel, u kunt vanuit de palm van uw hand meer te weten komen over de afwijkingen.

Is dat het? Niet echt, dit is nog maar het begin van deze IT-superheldensaga. Het productteam van Extreme Networks, Yarnin Israel, Lagamanna Bawoor, Donna Raymond en vele anderen werken al aan de volgende release die nog meer innovaties zal ontketenen.

Ga dus mee op avontuur en download uw ExtremeCloud IQ Companion mobiele app vandaag nog op IOS– en Android-apparaten.

QR-Code Apple IOS
QR-Code Apple IOS
QR-Code Android
QR-Code Android

Zit je met vragen of bedenkingen? Neem contact op met [email protected] voor meer uitleg!

Geen reacties

Geef een reactie