Algemene voorwaarden

Stap 1: Registreer je vandaag

Jouw #GETOUTANDPARTY pakket of truck is slechts één klik verwijderd!

Maak je klaar om los te gaan! Kappa Data nodigt je graag uit voor een onvergetelijke ervaring die je dag zal vullen met vreugde! Kappa Data lanceert de actie #GETOUTANDPARTY. Wanneer u zich registreert voor de actie, hebben wij goed nieuws voor u! U heeft zojuist uw eerste 100 punten verdiend.

Let op: we accepteren maar één registratie per bedrijf. Dat zal ook de persoon zijn die de punten kan inwisselen voor de #GETOUTANDPARTY pakketten of truck.


Stap 2: Verdien punten

Begin vandaag nog met verzamelen! U kunt punten verzamelen door - Het organiseren van een end-user meeting om een project te bespreken samen met de vendor of een medewerker van Kappa Data - Het organiseren van een vendor meeting om een project te bespreken samen met de vertegenwoordiger van de vendor of een medewerker van Kappa Data - Een PoC organiseren samen met de vendor of een medewerker van Kappa Data - PoC-apparatuur kopen - Verkrijg certificeringen van het partnerprogramma van de verkoper - Ga voor goedgekeurde dealregistraties op de partnerportalen van de vendoren - Goedgekeurde producten verkopen Met elke hierboven beschreven actie tussen 1/06/2023 en 31/08/2023 verdient u punten die u kunt inwisselen voor #GETOUTANDPARTY-pakketten of -truck. Organiseer een end-user meeting met een van de volgende vendoren: Barracuda Networks, Extreme Networks, Sophos, SolarWinds, Armis, Allied Telesis, Cato Networks, One Identity en Whalebone. Organiseer een demo- of PoC sessie. Koop PoC-apparatuur. Focus op partnercertificering. Schiet die partner geïnitieerde deal regs in. Doe aan sales en haal uw welverdiende punten binnen. Uw sales contact bij Kappa Data geeft u graag meer informatie als u vragen hebt.


Stap 3: Shop je party pakket of truck

Kies je favoriete item!
Aan het begin van elke maand ontvangt de ingeschrevene een e-mail van ons met de verzamelde punten. Als je genoeg punten hebt verzameld voor de #GETOUTANDPARTY-pakketten of -truck die je graag zou willen hebben, hoef je alleen maar het bijgevoegde formulier in te vullen dat je in de e-mail ontvangt. Je vermeldt je naam, kiest het item dat je wilt hebben en stuurt het naar [email protected].

We hebben al een kleine voorraad pakketten besteld. Als we je bestelling op voorraad hebben, sturen we het meteen op, zo niet dan bestellen we het voor je bij de fabrikant. Reken op een levertijd van 2 tot 4 weken.

Als je niet genoeg omzet hebt om te bestellen wat je wilt, wacht dan gewoon een maand langer. Je punten blijven geldig. Het laatste bestelmoment is op 8 september 2023. Om de punten in te wisselen, moet er een bestelling worden geplaatst.


Stap 4: Word lid van de community

Geniet van je #GETOUTANDPARTY pakket of truck. Dus, duid dit aan in je agenda, verzamel je team en maak je klaar voor een onvergetelijk feest. Laat je remmingen los en laten we samen feest vieren!

Geniet samen met onze vendoren van onze #GETOUTANPARTY-campagne. Bereid je voor op een "feest" dat je vol euforie achterlaat. We kunnen niet wachten om je op onze dansvloer te zien met je pakket of truck!

Tag ons in je leuke momenten of foto's @kappadata #GETOUTANDPARTY
Tot ziens op een van onze feestmomenten! Ready? Set. Party!

Algemene voorwaarden

Om deel te nemen aan de #GETOUTANDPARTY-campagne van Kappa Data moeten deelnemende bedrijven zich via onderstaand formulier registreren als deelnemer. Door dit te doen, verklaren ze dat ze een resellerbedrijf zijn, operationeel in relevante bedrijfsgebieden van IT-beveiliging, distributie, infrastructuur en/of IoT en staan ze Kappa Data toe om contact op te nemen met de speciale contactpersoon van het bedrijf voor commerciële en communicatieve doeleinden.

Kappa Data zal uw gegevens behandelen met respect voor de wet en de GDPR-regelgeving en zal uw gegevens onder geen beding verspreiden aan niet-gelinkte derden, noch uw gegevens verkopen.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het doel van de #GETOUTANDPARTY-campagne. Deelnemende bedrijven moeten 1 contactpersoon aanwijzen die verantwoordelijk zal zijn voor de aankoop van goederen in de merchandise store.

Indien er meer dan 1 registratie voor hetzelfde bedrijf binnenkomt, zal Kappa Data contact opnemen met alle personen met het verzoek om 1 Single Point Of Contact (SPOC) aan te wijzen.

Toewijzing van punten

In onderstaande tabel vind je de punten die te verdienen zijn en welke specifieke voorwaarden gelden per type engagement.

Alle soorten van activiteiten zijn gekoppeld aan de deelnemende vendoren, met hun specifieke deelnemende thema's.

Alle opdrachten moeten worden goedgekeurd door Kappa Data.

Punten inwisselen in de Kappa Data #GETOUTANDPARTY-store op de website.
Aan het einde van elke campagnemaand (juni, juli en augustus) krijgen de SPOC's een overzicht van de verdiende punten. Na deze mededeling kunnen aankooporders worden verzonden volgens de instructies in de mededeling.

Verdiende punten kunnen worden ingewisseld door het aankoopformulier te sturen naar [email protected].

Er is geen limiet aan het aantal items dat je kunt kopen van de #GETOUTANDPARTY-pakketten, mits je toegang hebt tot dat niveau.

De #GETOUTANDPARTY Truck kan alleen worden gekozen als er minimaal 3 unieke enablementactiviteiten zijn behaald (exclusief registratie) en 1000 verkooppunten.

Er is één party truck voor elk bedrijf. Alle inkoopaanvragen worden ingediend op basis van de beschikbaarheid van de voorraad.

Schrijf je nu in!

Hoe werkt het?

Schrijf je in voor de campagne

Stap 1

Neem Deel Aan Onze Enablement Activiteiten

Stap 2

Verzamel Uw Welverdiende Punten

Stap 3

Ontvang Je #GETOUTANDPARTY Pakket Of Truck

Stap 4

Hoe kan je punten verdienen?

Base level

100 Points

Registratie
Sales Order/ €5000

Mid level

400 Points

PoC Equipment
Partnercertificering

High level

500 Points

Demo- of PoC sessies
Vendor of End-User meeting
Partner Initiated Deal regs