BlackBerry Cyber Suite tegen steeds grotere cybercriminaliteit

BlackBerry Cyber Suite tegen steeds grotere cybercriminaliteit

We houden allemaal van onze smartphone, onze laptop en alle andere endpoint apparaten die ons verbonden houden. Ze worden gebruiksvriendelijker en communicatie wordt alleen maar gemakkelijker. Maar het verhoogt ook de uitdaging van bescherming tegen cybercriminaliteit.

 

Enter BlackBerry Cyber Suite

Wij zorgen voor een Zero Trust bedrijfsbeveiligingsstructuur met een Zero Trust gebruikerservaring die altijd up-to-date wordt gehouden.” Dat is waar Cyber Suite om draait. Het is verdeeld in meerdere oplossingen, elk met hun eigen sterke kanten en doelen.

  • De eerste oplossing heet “BlackBerry Protect“. Een endpoint-beveiligingsoplossing die AI gebruikt om inbreuken te voorkomen en extra controles biedt voor de beveiliging tegen geavanceerde cyberdreigingen. Geen internet of mensen nodig!
  • BlackBerry Optics” breidt de door BlackBerry Protect geleverde dreigingspreventie uit om grootschalige beveiligingsincidenten te identificeren en te voorkomen. Geef ransomware nul kans om jouw systeem binnen te dringen en voorkom cyberaanvallen!
  • Last but not least is er “BlackBerry Persona“. Deze oplossing draait om adaptieve bescherming en continue authenticatie met behulp van machine learning en AI om het beveiligingsbeleid dynamisch aan te passen op basis van gebruikerslocatie, toesteltype en andere factoren om te beschermen tegen menselijke fouten.

Leer alles over BlackBerry Cyber Suite in onderstaande video!

Wil je meteen aan de slag? Contacteer ons team en wij zullen al jouw brandende vragen beantwoorden, een demo voor je opzetten en je helpen jouw strijd tegen Cyber Crime te overwinnen!

Geen reacties

Geef een reactie