Barracuda Networks neemt Fyde over

Barracuda CloudGen Access

Barracuda Networks neemt Fyde over

Met de overname van Fyde, een Amerikaans/Portugees bedrijf versterkt Barracuda zijn CloudGen Secure Access Service Edge (SASE) platform met Zero-Trust mogelijkheden die de externe toegang tot bedrijfstoepassingen beveiligen. De Fyde oplossing is onmiddellijk beschikbaar voor alle Barracuda partners en eindklanten en krijgt de naam CloudGen Access mee. De oplossing is toepasbaar voor zowel KMO als enterprise organisaties.

Barracuda - CloudGen Access

 

De innovatieve Zero Trust-oplossing van Fyde biedt veilige, betrouwbare en snelle toegang tot toepassingen in de cloud of on-premises, met ieder apparaat en vanaf iedere locatie. Deze ZTNA-oplossing adresseert de beveiligingsrisico’s van traditionele remote access-technieken, door ervoor te zorgen dat alleen de juiste persoon, met het juiste apparaat en met de juiste rechten toegang heeft tot bedrijfstoepassingen en -data. De oplossing is bij uitstek geschikt om gebruikers rechtstreeks toegang te geven tot cloud en legacy toepassingen die draaien in hybride en multi-cloud omgevingen.

“We blijven werken op afstand, organisaties versnellen hun cloud-migraties en de traditionele buitengrenzen van bedrijven zijn verdwenen”, zegt BJ Jenkins, President en CEO van Barracuda. “Fyde biedt een krachtige ZTNA-oplossing die werkt op iedere infrastructuur, op ieder apparaat en met iedere applicatie op het bedrijfsnetwerk. Met deze overname biedt Barracuda organisaties een nieuwe oplossing om hun remote access te moderniseren en om beveiligings- en toegangsbeleid af te dwingen in de hele organisatie, voor naadloze connectiviteit zonder impact op de productiviteit.”

Ontdek hier meer over de CloudGen Access.

Geen reacties

Geef een reactie