Barracuda: leider in Enterprise Email Security

Barracuda: leider in Enterprise Email Security

Barracuda Networks, dé netwerk, data en e-mailsecurityspecialist, is erkent als leider op het gebied van zakelijke e-mailbeveiliging in ‘The Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2021’.

De beste e-mailsecurity providers

In het rapport worden e-mailbeveiligingsproviders kritisch beoordeeld. De resultaten kunnen beveiligings- en risicoprofessionals helpen bij het kiezen van de juiste leverancier voor hun behoeften. Barracuda behaalde de hoogst mogelijke scores op 7 criteria waaronder:

  • Inzetmogelijkheden
  • Content processing capabilities
  • Incident response
  • Scalability and reliability
  • Support and customer success

Met de oplossing van Barracuda wordt de e-mailinfrastructuur van bedrijven volledig beschermt door meerdere beschermingslagen inclusief gateway-verdediging, e-mailbestendigheid, fraudebescherming en bewustzijn van gebruikersbeveiliging.

“Nu e-mailaanvallen steeds complexer en gevaarlijker worden, vinden cybercriminelen nieuwe manieren om detectie door traditionele e-mailbeveiligingsoplossingen te vermijden. Onze innovatieve technologieën helpen organisaties deze bedreigingen voor te blijven en hun bedrijf en gegevens te beschermen”, aldus Don MacLennan, SVP, Engineering & Product Management, Email Protection, Barracuda. “Wij geloven dat dit rapport de kracht van onze aanpak erkent en de grote verscheidenheid aan manieren waarop we onze e-mailbeveiligingsklanten ondersteunen.”

Benieuwd naar de volledige analyse?

Geen reacties

Geef een reactie