Whitepaper: AI-gestuurde beveiliging voor een mobiele wereld

Whitepaper: AI-gestuurde beveiliging voor een mobiele wereld

Wist je dat er in de wereld meer mobiele apparaten zijn dan mensen? En dat volgens een recent Verizon-rapport bij één op de drie aanvallen op ondernemingen nu een mobiel apparaat betrokken is?

Mobiele apparaten zijn een zeer aantrekkelijke ingang voor hackers omdat ze nog steeds gemakkelijk kunnen worden misbruikt. Deze aanvallen blijven meestal onopgemerkt, waardoor malware zich zeer lang op een apparaat kan verbergen en stilletjes gegevens kan stelen. De opkomst van mobiele malware- en cyberaanvallen neemt voortdurend toe en kost bedrijven elk jaar miljoenen.

Ondernemingen kunnen de uitbuiting van hun gegevens voorkomen door te kiezen voor Mobile Threat Defense (MTD)-oplossingen. MTD biedt een extra beveiligingslaag die de algehele veiligheid van een volledig mobiele vloot voorkomt, detecteert, verhelpt en verbetert.

Een next-generation MTD-oplossing

Blackberry heeft een next-generation MTD-oplossing gelanceerd, BlackBerry PROTECT, die AI-gedreven cyberbeveiliging gebruikt om mobiele apparaten te beschermen en de gebruikerservaring te vereenvoudigen. Alles te weten komen over deze oplossing? Download via onderstaande button de Whitepaper ‘AI-gestuurde beveiliging voor een mobiele wereld’.

Geen reacties

Geef een reactie