OptionHet verhaal

Option (Leuven, België) is gespecialiseerd in draadloze IoT oplossingen waarmee Machine-naar-Machine (M2M) mogelijk wordt gemaakt. Met 25 jaar ervaring is Option de partner om een efficiënte, betrouwbare en veilige IoT oplossing aan te bieden aan een variëteit van industrieën en applicaties.

Meer weten? Leg je vraag voor aan de experts van Kappa Data.
Wij helpen je graag!

BEZOEK DE WEBSITE VAN OPTION


Wifi Location Tracking

Voor veel bedrijven is het van cruciaal belang om de locatie van goederen of personen te kunnen traceren. De implementatie van RTLS in een bestaand Wi-Fi netwerk maakt het mogelijk om belangrijke assets snel te vinden en werkprocessen te optimaliseren. WLAN-gebaseerde locatiediensten kunnen op meerdere applicaties toegepast worden (bijv. data en spraak).

Wireless Networking

Draadloze netwerken zijn tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Het met elkaar verbinden van computers en netwerken is handig en niet duur. De meerderheid van de computers die verkocht worden, zijn dan ook standaard uitgerust met alle benodigde draadloze LAN-technologie.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.