CylanceHet verhaal

Cyber Security met behulp van endpoint protection! Ontdek wat Cylance voor jou kan doen.

Wat is Cylance?

Cylance levert state-of-the-art Endpoint Security waarmee zij bedreigingen het hoofd biedt. Door de zeer innovatieve kunstmatige intelligentie te combineren met de expertise van Kappa Data ingenieurs, blijf je de nieuwste bedreigingen altijd een stap voor.

Ben je op zoek naar manieren om de software van je klanten en jezelf te beveiligen? De Endpoint Security van Cylance beschermt alle netwerkomgevingen op elk moment. Ben je geïnteresseerd, maar weet je niet zeker hoe je Cylance kunt gebruiken? Kappa Data begeleidt je graag bij het zoeken naar de perfecte Cylance oplossing.

Hoe werkt de Cylance software?

Interne en externe computernetwerken worden door zowel grote als kleine bedrijven gebruikt, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Het verbinden van alle benodigde apparaten in één netwerk vereenvoudigt de communicatie en draagt bij aan een efficiënte manier van werken. De keerzijde is dat hierdoor ook bedreigingen en infecties sneller binnen komen. Hoe meer apparaten worden aangesloten, hoe meer toegangspunten malware krijgt om jouw systeem te beschadigen.

De eindpuntbeveiliging van Cylance beveiligt alle toegangspunten van jouw netwerken volgens bestaande richtlijnen. Weg met malware, weg met zorgen!

Waarom heb ik ‘Desktop & Fileserver security’ van Cylance nodig?

De beveiliging van Cylance valt onder de paraplu van Desktop & Fileserver beveiliging. Kort gezegd is malware een verzamelnaam voor software die bedoeld is om jouw computerbewerkingen te verstoren, gevoelige informatie van je bedrijf te verzamelen of toegang te krijgen tot privécomputersystemen. Malware kan bedrijfsactiviteiten ernstig schaden en daarom is Desktop & Fileserver beveiliging, zoals de Endpoint Security van Cylance, van vitaal belang voor jouw netwerk.
Nieuwsgierig? Neem contact op met de experts van Kappa Data voor advies over de ideale beveiligingsoplossing voor jou.

BEZOEK DE WEBSITE VAN CYLANCE


					
					
						
					
					
					
Desktop & Fileserver Security

Malware is een algemene term voor software die wordt gebruikt om de werking van computers te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen of toegang tot computersystemen te verkrijgen. Dit kan je bedrijfsvoering ernstig in gevaar brengen en anti-malware is een essentieel onderdeel als het gaat om netwerkbeveiliging.

Allround Cyber Security

Virtualisatie is de toekomst, en tevens reden dat je continu bezig bent met de optimalisatie van je ICT-infrastructuur. Maar hoe weet je of jouw beveiliging goed genoeg is? Anti-malware oplossingen zijn van onschatbare waarde, maar zijn ook een bedreiging voor jouw productiviteit wanneer je op elk afzonderlijk virtueel apparaat de software moet installeren en onderhouden. Doelgerichte virtualisatiebeveiliging beschermt alle gegevens en prestaties gelijktijdig in alle virtuele omgevingen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.