Cumulus NetworksHet verhaal

Cumulus Networks is een computersoftwarebedrijf met het hoofdkantoor in Mountain View, Californië (VS) en biedt op Linux gebaseerde Data Center switching managementoplossingen via Cumulus Linux.
Door operators toe te staan ​​standaard hardware componenten te gebruiken, biedt Cumulus Linux ongekende operationele snelheid en flexibiliteit, tegen de meest concurrerende prijzen in de industrie.

Een belangrijk onderscheidend kenmerk van Cumulus Networks is de lage leercurve voor IT-operators. Voor iedereen die Linux kent en gewend is om met het Linux-besturingssysteem te werken, brengt dit de beheerkosten drastisch omlaag. Bestaande netwerken zijn te traag, te duur en te complex. Cumulus Networks brengt hierin verandering door het bieden van actuele oplossingen voor innovatieve Data Center netwerken.

Ontdek Cumulus Express, de one-stop-shop voor zowel de software- als de hardware voor het moderne Data Center switching management. Waar Cumulus Linux en any-vendor-switch een slimme keuze is, is Cumulus Linux + Cumulus Express nog eenvoudiger en kostenbesparend dankzij de vooraf geconfigureerde communicatie tussen de hardware en software van Cumulus Networks.

BEZOEK DE WEBSITE VAN CUMULUS


					
					
						
					
					
					
Network Management

Het beheer van netwerkapparaten en diensten via een centraal platform, maakt het voor netwerkbeheerders een stuk eenvoudiger om bij bedrijven en service providers grootschalige operaties uit te voeren. Network management maakt zaken overzichtelijk en minder complex, waardoor nieuwe toepassingen en diensten snel in werking kunnen worden gesteld middels meerlaagse netwerkabstracties en een simpele 'point-and-click' gebruikersinterface.

Switching

LAN-switching is een fundamenteel onderdeel binnen bedrijfsnetwerken. Vandaag de dag worden er daarom hoge eisen gesteld aan LAN-switches als het gaat om prestaties, schaalbaarheid en tal van andere functies die bijdragen aan goede verbindingen. Goede apparatuur stelt netwerkbeheerders in staat om de complexiteit van netwerken drastisch te verminderen en kosten te verlagen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.