ArcserveHet verhaal

Arcserve heeft een lange geschiedenis in back-up en disaster recovery oplossingen. Met hun doorgedreven kennis herdefiniëren ze hoe bedrijven over de hele wereld hun digitale data beschermen.

Wat biedt Arcserve aan?

Arcserve biedt een zorgeloze back-up van je gegevens, waarbij malware of ransomware geen kans krijgen.

De basisoplossing voorkomt gegevensverlies met een zo kort mogelijke downtime. Het pakket kan verder worden uitgebreid tot een volledig continue oplossing waarbij je binnen enkele tellen je data terug hebt.

Wat zijn de voordelen van Arcserve?

Arcserve biedt een automatische test aan van de restore. Zo weet je dat de back-up correct is, maar ook hoe lang het zal duren voordat een restore teruggezet kan worden. Dankzij de ingebouwde oplossing tegen ransomware zijn je back-ups altijd veilig, en de efficiënte deduplicatie van gegevens zorgt ervoor dat je minder schijfruimte nodig hebt.

Ten slotte geniet je van een volledige set aan enterprise features die je beheert in 1 handig management platform.

BEZOEK DE WEBSITE VAN ARCSERVE


Data Backup

Steeds meer bedrijven zien data als strategisch instrument en daarmee als iets dat beschermd moet worden tegen risico's en bedreigingen van buitenaf. Gegevensbescherming heeft hoge prioriteit gekregen binnen IT-organisaties en Data Backup oplossingen moeten schaalbaar, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar zijn. Bovenal moeten back-ups makkelijk verplaatst kunnen worden naar een veilige locatie buiten het bedrijf, zodat deze niet tijdens een ramp verloren kunnen gaan.

Allround Cyber Security

Virtualisatie is de toekomst, en tevens reden dat je continu bezig bent met de optimalisatie van je ICT-infrastructuur. Maar hoe weet je of jouw beveiliging goed genoeg is? Anti-malware oplossingen zijn van onschatbare waarde, maar zijn ook een bedreiging voor jouw productiviteit wanneer je op elk afzonderlijk virtueel apparaat de software moet installeren en onderhouden. Doelgerichte virtualisatiebeveiliging beschermt alle gegevens en prestaties gelijktijdig in alle virtuele omgevingen.

Desktop & Fileserver Security

Malware is een algemene term voor software die wordt gebruikt om de werking van computers te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen of toegang tot computersystemen te verkrijgen. Dit kan je bedrijfsvoering ernstig in gevaar brengen en anti-malware is een essentieel onderdeel als het gaat om netwerkbeveiliging.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.