Hoe word ik PartnerWorks Partner van Extreme Networks?

Hoe word ik PartnerWorks Partner van Extreme Networks?

Het PartnerWorks Programma

Kappa Data is ervan overtuigd dat de integratiepartner de beste partij is om een eindgebruiker te ondersteunen en te onderhouden. Meestal heeft de partner al een vertrouwde lange termijn relatie en is daarom het meest geschikte aanspreekpunt.

Vanuit deze overtuiging ondersteunt Kappa Data partners om zich te ontwikkelen tot de Extreme Networks ondersteunende partij, waarbij zowel Extreme Networks als Kappa Data achter hen staan.

Het Extreme Networks PartnerWorks Programma is een op waarde gebaseerd programma dat zich richt op het vermogen van de partner om bedrijfsoplossingen te leveren die zijn gebaseerd op Extreme Networks technologieën. Het programma voorziet partners van de nieuwste Extreme Networks technologieën en training om hun capaciteiten uit te bouwen. Het programma beloont partners met incentives, branding, betere marge en andere voordelen voor de waarde die zij leveren aan onze wederzijdse klanten.

U als partner kunt kiezen hoe u uw klant ondersteunt bij elke productaankoop. Via het PartnerWorks programma kunt u een breed aanbod aan onderhoudsservices bieden als aanvulling op uw eigen diensten met toegevoegde waarde. Als je hebt geïnvesteerd in personeel en expertise, beloont Extreme Networks je voor je investering in je infrastructuur en biedt back-end ondersteuning aan je ondersteunend personeel.

Twee programma’s die Extreme Networks ondersteunt:

Met PartnerWorks biedt Extreme Networks rechtstreeks ondersteuning aan de partner voor:

  • Level 3 Technisch Assistentiecentrum (GTAC) Ondersteuning met 24X7X365 toegang
  • Ondersteuning voor webtoegang
  • Operationele software-updates en -upgrades

Daarnaast levert Extreme Networks in dit model direct hardwarevervanging en onsite opties aan de eindklant.

Met PartnerWorks Plus levert Extreme Networks, naast telefonische, web- en softwareondersteuning, hardwarevervangingsopties en applicatiesoftware-updates en -upgrades rechtstreeks aan de partner. De partner is het enige aanspreekpunt voor de klant op alle gebieden van support.

PartnerWorks Maintenance Options

Partners kunnen verschillende onderhoudsaanbiedingen verkopen volgens verschillende leveringsmodellen. Hier volgt een overzicht van de PartnerWorks opties. Hardwarevervanging en onsite service worden rechtstreeks door Extreme Networks aan de klant geleverd. Dit is de beste keuze voor partners die ervoor kiezen om geen spareparts of onsite field labour infrastructuren te hebben.

PartnerWorks PLUS Maintenance Options

De PartnerWorks PLUS ondersteuning biedt Extreme Networks rechtstreeks aan haar partners die voor dit bedrijfsmodel kiezen. Dit is de beste keuze voor partners die beschikken over een infrastructuur van spareparts en on-site fiel labour. Het beheren van een spareparts voorraad op partner niveau is een must en vereiste om de PartnerWorks PLUS status te hebben.

Wat zijn de vereisten om PartnerWorks partner te worden?

Gecertificeerde ingenieurs

Een zeer belangrijke vereiste in het PartnerWorks Programma is certificering. Als partner moet je minimaal 2 gecertificeerde engineers hebben per specialisatie, bijvoorbeeld in Wireless en/of Switching of andere.

Welke certificering moet ik voltooien?

Voor PartnerWorks wireless:

  • Stap 1: Word Certified Associate door de Welcome Series ExtremeCloud IQ te voltooien.
  • Stap 2: Volg de live training en laat je certificeren voor Wireless Cloud ‘Installatie en configuratie’.

Voor PartnerWorks in switching:

Belangrijk is dat je de Welkomstserie afrondt voordat je aan de daadwerkelijke live trainingen begint. Dit is een vereiste. Ga voor een compleet overzicht van de Welkomstserie naar Welkomstserie Training | Extreme Networks.

Als je de videoserie hebt afgerond, doe je examen om Extreme Certified Associate in ExtremeCloud IQ te worden. Examens vind je via deze link Welcome Series – Dojo (extremenetworks.com)

Wil je een Extreme Networks PartnerWorks Partner worden?

Twee acties die moeten ondernomen worden: 

Dit zijn twee belangrijke administratieve formaliteiten en versnellen het onboarding proces om PartnerWorks Partner te worden voor Extreme Networks.

Wij als Kappa Data zijn er om je te helpen om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vragen? Contacteer ons!

Contacteer ons gerust via [email protected] als je graag meer informatie wenst te ontvangen.

Geen reacties

Geef een reactie