Extreme: Customers Choice voor Wired en Wireless LAN

Extreme: Customers Choice voor Wired en Wireless LAN

Extreme Networks is voor de vierde keer op rij erkend als Gartner Peer insights Customers’ Choice voor Wired and Wireless LAN! Het cloud-gedreven netwerkbedrijf ontving de “Customer’s Choice” erkenning op basis van directe feedback van klanten uit verschillende verticals.

Met een waardering van 4,7/5 krijgt Extreme erkenning voor zijn Wired en Wireless LAN Access Infrastructure oplossingen die organisaties in staat stellen om het netwerkbeheer te vereenvoudigen via de cloud en volledige netwerkcontrole te krijgen. Denk aan de ExtremeWireless™ access points, ExtremeSwitching™ technologie, en het ExtremeCloud™ IQ platform.

Naast de erkenning als Gartner Peer Insights Customers’ Choice, wordt Extreme ook al drie jaar op rij erkend als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Wired en Wireless LAN access Infrastructure.

Download nu het Gartner Rapport om erachter te komen waarom Extreme een “Customer’s Choice” is, wat de belangrijkste overwegingen zijn voor IT beslissers en inzichten te krijgen in de bekabelde en draadloze LAN toegangsinfrastructuur markt.

Wil je meer weten over de oplossingen van Extreme en hoe deze jouw organisatie kunnen helpen groeien? Neem contact op met onze experts.

Geen reacties

Geef een reactie