ExtremeCloud IQ CoPilot: verminder risico’s en bespaar tijd!

ExtremeCloud IQ CoPilot: verminder risico’s en bespaar tijd!

Extreme Networks lanceert CoPilot, een nieuwe ExtremeCloud IQ ML/AI-engine die netwerkbeheer vereenvoudigt en tijd bespaard.

Elk bedrijfsnetwerk heeft een CoPilot nodig

Het is soms lastig te achterhalen waarom een alarm of aanbeveling geactiveerd wordt door het systeem. ExtremeCloud IQ CoPilot maakt gebruik van verklarende Machine Learning (ML) en Artificial Intelligence (AI) om de reden voor een alarm en/of aanbeveling inzichtelijk te maken. IT-admins kunnen met deze informatie het aantal alarmen verminderen, verwarring wegnemen en vertrouwen op ML/AI-inzichten.

Bespaar tijd met ExtremeCloud IQ CoPilot

CoPilot levert duidelijke en begrijpelijke AI inzichten aan IT-netwerkbeheerders. Hiermee kunnen zij bekende alsook zeer complexe problemen snel oplossen.

CoPilot is uitvoerig getraind en gekalibreerd zodat het geen vals positieven doorgeeft. Het biedt netwerkbeheerders een AI-assistent die zeer gedistribueerde netwerkomgevingen op een eenvoudige wijze kan bewaken. Dit verkleint het risico dat potentiële netwerkproblemen worden gemist en zorgt ervoor dat er minder tijd wordt besteed aan netwerkbeheer. Enkele voordelen:

  • Vermindert alarmmoeheid
  • Biedt duidelijke  inzichten
  • 99% vrij van vals-positieven
  • Vermindert proactief risico’s

Nu beschikbaar: ExtremeCloud IQ CoPilot Beta

ExtremeCloud IQ CoPilot is een aanvullend abonnement dat tijdens de publieke Beta (die is gestart Q32021) automatisch en gratis beschikbaar is voor ExtremeCloud IQ Pilot klanten. Laat de CoPilot je nu helpen en ontdek hoe je door het gebruik van ML en AI netwerk anomalieën eenvoudig kunt detecteren en de oorzaken kunt identificeren! Ontdek meer over CoPilot in deze datasheet.

Vragen? Neem contact op met onze experts!

Geen reacties

Geef een reactie