Exer tekent distributiecontract met Barracuda Networks

Exer tekent distributiecontract met Barracuda Networks

Barracuda Networks, wereldwijde leider in Network Security Appliances, heeft zijn cybersecurityoplossingen nu ook beschikbaar gemaakt in Frankrijk dankzij een distributiecontract met Exer, deel van de Kappa Data Group.

Het beste van twee werelden

Als nieuwe partner van Exer heeft Barracuda baat van Exer’s nationaal netwerk en consulting expertise. Exer kan haar product portfolio uitbreiden en haar klanten de top of the line cybersecurityoplossingen van Barracuda aanbieden.

Kappa Data heeft de Franse distributeur Exer in November 2021 overgenomen, met als doel om bij te dragen aan onze ambities om een pan-Europese value-added distribiteur te worden. Met de aansluiting van Barracuda in haar product portfolio is Barracuda de eerste vendor die wij aanbieden die actief is in alle landen waar Kappa Data Group gevestigd is; in België, Nederland, Polen en nu ook in Frankrijk.

De combinatie van de expertise van Exer en haar 600 Franse partners en de know-how van de Kappa Data groep in België, Nederland en Polen verzekert een snelle en foutloze integratie van Barracuda in Frankrijk.

“Exer zal Barracuda’s oplossingen voor de beveiliging van M365, applicaties en gegevensbescherming aanbieden. Onze oplossingen zijn beschikbaar in elke vorm van implementatie (fysiek, virtueel, cloud, SaaS) en stellen partners in staat managed cybersecurityservice offerings te creëren voor hun klanten”, zegt Eric Heddeland, vice president Zuid-Europa bij Barracuda Networks.

Waarom moet ik kiezen voor Barracuda?

Barracuda is een bekroonde leider in Enterprise Email Security, een vertrouwde partner van meer dan 200.000 organisaties en is hét bedrijf voor elke cloud-based cybersecurityoplossing die je maar kan bedenken. Ze streven ernaar om de wereld een veiligere plek te maken met hun innovatieve oplossingen voor e-mail, netwerken, data en applicaties. Barracuda is er voor elke stap in jouw bedrijf en evolueert mee zodat er gefocust kan worden op de groei van het bedrijf.

Kappa Data, internationale Barracuda vertegenwoordiger

Kappa Data staat klaar om Barracuda te vertegenwoordigen en zijn producten aan te bieden. Voor al jouw Barracuda-gerelateerde benodigdheden kan je bij Kappa Data terecht – waar dan ook in Europa!

Wil jij ook de reis aangaan met Barracuda? Neem gerust contact op met ons.

Geen reacties

Geef een reactie