Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Barracuda CloudGen Access – Zero Trust Network Access

juni 8, 2021 @ 10:00 - 11:00

Is Zero Trust een cyberveiligheidshack? Of is het het nieuwe buzzwoord? Misschien wel beide, maar één ding is zeker… Het is er om het online netwerk van bedrijven te beveiligen. Zero trust betekent dat merken of bedrijven niemand, intern of extern, toegang mogen verlenen tot hun online netwerken zonder authenticatie. Het betekent simpelweg dat je geen toegang tot een netwerk mag verlenen totdat je weet wie de gebruiker is en of hij geautoriseerd is of niet.

Schakel Zero Trust Access in voor alle apps en gegevens vanaf elk apparaat en elke locatie met Barracuda CloudGen Access

Barracuda CloudGen Access maakt veilige, betrouwbare en snelle toegang tot cloud- of on-premise applicaties en workloads mogelijk vanaf elk apparaat en elke locatie. Het adresseert de beveiligingsrisico’s die gepaard gaan met traditionele toegang op afstand door continu te verifiëren dat alleen de juiste persoon, met het juiste apparaat, en de juiste machtigingen toegang hebben tot bedrijfsmiddelen. De oplossing is ideaal om gebruikers rechtstreeks te verbinden met cloud-native en legacy-bedrijfstoepassingen die worden ingezet in hybride en multi-cloudomgevingen.

Ontdek alle in’s en out’s van deze Zero Trust-oplossing tijdens ons webinar!

Spreker

Walter Van Steen – Pre-Sales Engineer bij Barracuda

Doe jij mee met de #GETOUTANDMOVE campagne? Dan ontvang je 50 beloningspunten met jouw deelname. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Schrijf je in

Gegevens

Datum:
juni 8, 2021
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Go to meeting or Go to webinar
Telefoon
+31 (0)88 527 72 00