Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Kappa Day Nederland 2023

november 16, 2023 @ 15:00 - 20:00

Gratis

Dit jaar bestaat Kappa Data Group maar liefst 25 jaar en Kappa Data Nederland 10 jaar. Dit willen wij graag met jou vieren! Wij nodigen jou graag uit voor hét zakelijke netwerkevenement van het jaar, Kappa Day 2023! Een feestelijke middag en avond vol toekomstplannen, networking en een afsluitend feestje. Vier jij dit samen met ons op donderdag 16 november 2023?

Reserveer jouw plekje vandaag nog voor een onvergetelijke ervaring vol networking en boeiende discussies. Drie verschillende thema’s komen aan bod, zodat er voor elk wat wils is.

Wij nodigen je graag uit voor onze Kappa Day op 16 november 2023 bij Fort bij Vechten in Bunnik. Dit uniek evenement met een mix van Business & Pleasure wil je niet missen!

Jij bent uitgenodigd op 16 november 2023

Als je al eens bij een van onze evenementen bent geweest, weet je ook dat Kappa Data een gevestigde reputatie heeft: jou de beste gelegenheid bieden om te netwerken met medebezoekers en andere partijen verbonden aan Kappa Data en te genieten van de lekkerste hapjes, drankjes en muziek.

Laten we samen het glas heffen op onze jubilea!

Business & Pleasure

Neem deel aan dit unieke evenement waarin Business & Pleasure centraal staan. Waarom kiezen tussen zaken en plezier als het ook allebei kan? Dit evenement biedt het beste van beide werelden, zodat je een balans kunt vinden tussen professionele vooruitgang en ontspanning. Overdag is er een blok waarin een aantal vendoren jullie meenemen in hun nieuwste oplossingen en stap dan naadloos over in een avond vol ontspanning en gezelligheid.

BUSINESS
15:00 ontvangst
15:30 welkomstspeech
15:45 – 18:00  

In dit blok trappen we af met Barracuda waar we het topic SecureEdge aansnijden. Vervolgens gaat Extreme Networks laten zien hoe de (Cloud) NAC kunnen helpen bij het beheren en beveiliging van netwerktoegang. Voordat er een korte break gehouden wordt zal Sophos laten zien hoe je van MSP naar MDR evolueert.

Na de break zal Cato jullie meenemen in de SASE en SSE oplossingen om de werkplek te beveiligen. Whalebone zal ingaan op hoe zij een organisatie kunnen helpen te beschermen tegen DNS-gebaseerde aanvallen. Afsluitend zal Armis de toenemende beveiligingsuitdagingen behandelen en hun oplossingen hiervoor tonen.

PLEASURE
18:15 
streetfood & dessert
19:30 borrel

Mis deze dag niet en schrijf je snel in!

Zet 16 november in je agenda voor een geweldig event vol Business & Pleasure! Schrijf je nu in!
We kijken uit naar je komst!

Gegevens

Datum:
november 16, 2023
Tijd:
15:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Fort bij Vechten
Achterdijk 12
Bunnik, Utrecht 3981HB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
030 656 5285
Bekijk de site van Locatie