OneLogin

Wie?

OneLogin is een cloudgebaseerd IAM / SSO provider

Eenvoudige en veilige toegang tot al je gegevens en applicaties

Wat?

Cyber Security

Secure Remote Connectivity

Voordelen?

Veilig en efficiënt inloggen

SSO + MFA

State-of-the-art oplossing

Aantrekkelijke pricing

Wie is OneLogin?

OneLogin is een oplossing voor identiteits- en toegangsbeheer en integreert functies zoals Single-Sign-On, Unified Directory en Multi-factor authenticatie in één cloudgebaseerd platform.

OneLogin maakt het veiliger en eenvoudiger voor organisaties om altijd en overal toegang te krijgen tot de gegevens en apps die ze nodig hebben. Dit zowel voor zakelijke cloud- als on-premise gehoste applicaties.

Welke oplossingen biedt OneLogin aan?

Het OneLogin Unified Access Management (UAM) cloud platform is de sleutel tot het ontgrendelen van apps, apparaten en gegevens die productiviteit stimuleren en samenwerking vergemakkelijken.

De verschillende mogelijkheden worden aangeboden in meerdere pakketten (Starter, Enterprise en Unlimited) en met diverse flexibele opties.

Denk aan Single Sign-On, identity management, security, multi-factor authentication, user provisioning, Compliance, Cloud Security, Credential Vaulting, Unified Endpoint Management, Consumer IAM, IAM, Governance, Web Access Management en Adaptive MFA.

Wat zijn de voordelen van OneLogin?

OneLogin stelt organisaties in staat om elke technologie efficiënt en veilig toe te passen en te gebruiken. OneLogin biedt state-of-the-art multi-factor authenticatie en een single-sign-on oplossing tegen een aantrekkelijke prijs.

Dankzij OneLogin besteden medewerkers en IT support minder tijd aan wachtwoordenbeleid en mislukte aanmeldpogingen. Bovendien kunnen ze via OneLogin met extra sterke wachtwoorden werken.