Lancom SystemsHet verhaal

Op zoek naar een innovator voor jouw netwerkoplossingen? Ontdek Lancom Systems.

Als Duitse netwerkfabrikant, focust Lancom Systems op veilige, betrouwbare en duurzame netwerkoplossingen voor de B2B markt. Een vlotte en betrouwbare communicatie tussen verschillende sites is essentieel voor efficiënte en economische processen en daarmee de sleutel tot succes!

BEZOEK WEBSITE VAN LANCOM


Wireless Networking

Draadloze netwerken zijn tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Het met elkaar verbinden van computers en netwerken is handig en niet duur. De meerderheid van de computers die verkocht worden, zijn dan ook standaard uitgerust met alle benodigde draadloze LAN-technologie.

Switching

LAN-switching is een fundamenteel onderdeel binnen bedrijfsnetwerken. Vandaag de dag worden er daarom hoge eisen gesteld aan LAN-switches als het gaat om prestaties, schaalbaarheid en tal van andere functies die bijdragen aan goede verbindingen. Goede apparatuur stelt netwerkbeheerders in staat om de complexiteit van netwerken drastisch te verminderen en kosten te verlagen.

Routing

Routers spelen een essentiële rol bij het verbinden van je bedrijf met het internet. Of je dit nu doet met behulp van ADSL, VDS, MPLS of andere WAN-protocollen, dat maakt niet uit. Feit blijft dat een router altijd de noodzakelijke schakel is tussen netwerk en buitenwereld. Kappa Data levert uit een breed portfolio van routers geschikt voor het MKB, grote bedrijven en service providers.

Link & Load Balancing

Link & Loadbalancing zorgt voor een soepele uitwisseling van gegevens. Zo zorgt linkbalancing er enerzijds voor dat je netwerk altijd online is, door gebruik te maken van meerdere internetverbindingen van (bij voorkeur) verschillende aanbieders. Loadbalancing zorgt anderzijds voor een gelijkmatige verdeling van al het inkomende verkeer over alle servers, zodat je optimaal gebruik maakt van de bandbreedte.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.