Lancom SystemsHet verhaal

Als Duitse netwerkfabrikant, focust Lancom Systems op veilige, betrouwbare en duurzame netwerkoplossingen voor de B2B markt. Een vlotte en betrouwbare communicatie tussen verschillende sites is essentieel voor efficiënte en economische processen en daarmee de sleutel tot succes!

Ga naar vendor website
Wireless Networking

Draadloze netwerken zijn tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Het met elkaar verbinden van computers en netwerken is handig en niet duur. De meerderheid van de computers die verkocht worden, zijn dan ook standaard uitgerust met alle benodigde draadloze LAN-technologie.

Switching

LAN-switching is een fundamenteel onderdeel binnen bedrijfsnetwerken. Vandaag de dag worden er daarom hoge eisen gesteld aan LAN-switches als het gaat om prestaties, schaalbaarheid en tal van andere functies die bijdragen aan goede verbindingen. Goede apparatuur stelt netwerkbeheerders in staat om de complexiteit van netwerken drastisch te verminderen en kosten te verlagen.

Routing

Routers spelen een essentiële rol bij het verbinden van je bedrijf met het internet. Of je dit nu doet met behulp van ADSL, VDS, MPLS of andere WAN-protocollen, dat maakt niet uit. Feit blijft dat een router altijd de noodzakelijke schakel is tussen netwerk en buitenwereld. Kappa Data levert uit een breed portfolio van routers geschikt voor het MKB, grote bedrijven en service providers.

Link & Load Balancing

Link Balancers verdelen uitgaand verkeer over meerdere internetverbindingen, bij voorkeur van verschillende internet providers. Op deze manier blijft het lokale netwerk altijd verbonden met het internet. Loadbalancers doen in wezen het omgekeerde. Zij verdelen binnenkomend verkeer naar de webservers van je bedrijf om zo een optimale service aan de klant te kunnen verlenen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.