Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: eenvoudige en flexibele cloud networking met ExtremeCloud IQ

mei 27, 2021 @ 10:00 - 11:00

De cloud heeft zo’n beetje elke branche en het gebruik van technologie radicaal veranderd. ExtremeCloud IQ is een innovatieve, cloudgebaseerde en complete netwerkbeheeroplossing die een nieuwe standaard zet voor eenvoud en flexibiliteit in cloudnetwerken. Het is gemakkelijk, intuïtief en vereenvoudigt op radicale wijze het uniforme beheer van wired en Wi-Fi-toegangsnetwerken.

Omdat Extreme Networks dezelfde hardware en firmware in zowel de cloud als on-premise gebruikt, biedt de oplossing niet alleen het hoogste niveau van flexibiliteit en investeringsbescherming, maar ook innovatieve analytische functies op basis van AI en machine learning.

Dankzij het abonnementsmodel kunnen klanten precies de optie kiezen die het beste bij hun bedrijf past. Zo kunnen ze profiteren van een hoogwaardige netwerkbeheeroplossing zonder vooraf te hoeven investeren, hun infrastructuur ingrijpend aan te passen of extra software te installeren.

Extreme biedt XMC-klanten een gefaseerde reis naar de cloud waarbij ze eerst kunnen overstappen op een abonnementsbedrijfsmodel zonder wijzigingen aan te brengen in hun bestaande infrastructuur. Door simpelweg te upgraden van XMC naar ExtremeCloud IQ/ExtremeCloud IQ – Site Engine (XIQ-SE). Aerohive-klanten kunnen upgraden van HiveManager Classic naar ExtremeCloud IQ en profiteren van de innovatiesnelheid van de cloud.

Spreker

Dirk Cipido, Business Development Manager bij Kappa Data

Alle voordelen ontdekken die ExtremeCloud IQ te bieden heeft? Schrijf je dan in voor ons webinar!

Doe jij mee met de #GETOUTANDMOVE campagne? Dan ontvang je 50 beloningspunten met jouw deelname. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Schrijf je in

Gegevens

Datum:
mei 27, 2021
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Go to meeting or Go to webinar
Telefoon
+31 (0)88 527 72 00