Kappa Data biedt meer

Geplande trainingen & events
Bekijk al onze trainingen & events
Kappa Data Connect

Kennis en een persoonlijke benadering. Twee belangrijke ingrediënten in een goede zakelijke relatie.
De trainers van Kappa Data hebben alle benodigde certificaten in huis om hun productkennis helder aan jou over te kunnen dragen. Zo helpen wij jou bij de positionering, installatie en het verlenen van ondersteuning voor onze merken. Kappa Data informeert je daarnaast regelmatig over de nieuwste technologieën, ontwikkelingen en evenementen op het vakgebied. Hou onze website in de gaten en blijf op de hoogte.

Nieuws

Het team van Kappa Data Nederland is per 1 september uitgebreid met Rubin Zwanenburg en Matts Koppen, respectieveli...

Meer informatie

J’aimerais vous proposer un nouveau scoop, car Kappa Data est en pleine expansion. Crescent est mieuxconnu sous le nom ...

Meer informatie

Kappa Data Requests

 • Demo Request

  Kappa Data biedt u de mogelijkheid om demo’s aan te vragen van een groot aantal producten dat we distribueren. Deze service van Kappa Data is gratis gedurende 30 dagen. Indien u na deze periode tevreden bent met het product, kunt u deze laten staan. Wij regelen voor u de administratieve afhandeling. Indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u dit terug sturen naar ons kantoor.

  Vraag aan
 • Support Request

  Worstel je met een technische vraag of heb je een ander probleem met een product dat Kappa Data distribueert? Stuur gerust een mail naar onze support afdeling. Afhankelijk van het probleem en/of de productlijn verwijzen wij je door naar betreffende leverancier of een support engineer van Kappa Data.

  Vraag aan
 • RMA Request

  Helaas gebeurt het wel eens dat producten kapot gaan, hoe goed het merk ook is. En dat is vervelend, voor jezelf en voor je klant. Kappa Data is jouw betrouwbare servicepartner in situaties als deze. Vul het RMA-formulier in en wij zorgen voor de rest!

  Vraag aan
 • Managed Services Request

  Maak je gebruik van ons NG Firewall Control Center en heb je een technische vraag? Vul het formulier in en onze technische dienst neemt contact met je op.

  Vraag aan
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.