Onze Service

De toegevoegde waarde van Kappa Data is het brede servicepakket waarmee we jouw bedrijf verder helpen. Onze specialistische teams zitten klaar om hun kennis over techniek, logistiek, marketing en verkoop met je te delen. Ook onze gecertificeerde trainingen leveren een waardevolle bijdrage.

 • Techniek

  Kappa Data levert technische ondersteuning op maat. Loop je voor het eerst tegen een probleem aan of heb je behoefte aan gespecialiseerde hulp? Wat de vraag ook is, wij helpen je graag. Onze gecertificeerde consultants zijn thuis in alle technologieën die we distribueren. Kwaliteit gegarandeerd!

  Meer informatie
 • Marketing & Sales

  Als je als reseller onvoldoende middelen ter beschikking hebt om de verkoop- en marketingactiviteiten van jouw bedrijf landelijk uit te rollen, biedt Kappa Data uitkomst. Bijvoorbeeld als je een demo product nodig hebt of pre sales ondersteuning. Of misschien heb je behoefte aan een joint visit of ontbreekt het je nog aan een content delivery network voor je volgende marketing activiteit? Kappa Data regelt het voor je!

  Meer informatie
 • Logistiek

  Is een distributeur van toegevoegde waarde als het gaat om logistieke dienstverlening? Kappa Data in ieder geval wel! We onderscheiden ons met onze flexibele instelling en oplossingsgerichte denkwijze. Wij staan garant voor een snelle levering, voldoende voorraad en een gespecialiseerd licentiedesk. Ook leveren wij maatwerk wanneer je producten wilt doorverkopen of meer opslagruimte nodig hebt. Kappa Data helpt graag! Ook de specifieke logistiek rondom RMA of demo apparatuur behoort tot onze dienstverlening. Samen met onze technische dienst beheren we een Managed Service Platform voor Barracuda NG Firewall's. Wanneer je een kapotte NG Firewall vóór 14.00 uur bij Kappa Data aanmeldt, ontvangt jouw klant de volgende dag al een nieuwe firewall mét originele configuratie. Alleen nog even wat kabels aansluiten en klaar is Kees!

  Meer informatie
 • Training & Events

  Kennis is een belangrijke tool om nieuwe producten op de markt te brengen. Bijkomend voordeel is dat het de kwaliteit van de service en ondersteuning aan eindgebruikers ten goede komt. Kappa Data geeft gecertificeerde trainingen en wil het huidige aanbod uitbreiden naar alle merken die we voeren. Vier keer per jaar wordt ons trainingsaanbod bijgewerkt op de website. Blijf op de hoogte!

  Meer informatie
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.