Programma KappaDay 2019

Programma KappaDay 2019

Beleef samen met ons de première van KappaDay! Een interactief kennis- en netwerkevent voor IT-leveranciers, resellers en eind-gebruikers bij Inn Style, een prachtig gelegen locatie aan de Maarsseveense Plassen. Maak 16 mei kennis met gerenommeerde leveranciers op het gebied van security & networking, ontmoet gelijkgestemden uit het vakgebied, vergroot je kennis en geniet van een heerlijk diner!

NAAR DE INSCHRIJFPAGINA

PROGRAMMA
15.00 uur: We starten de middag met een korte plenaire sessie, waar we zullen inzoomen op de volgende topics:

 • Artificial Intelligence: Artificiële Intelligentie kan je tegenwoordig overal terugvinden, maar wat betekent dit nu concreet voor jou als bedrijf? Komt AI je ’s morgens koffie brengen, of zijn er andere concrete voordelen?
 • Wi-Fi: Waarom Wi-Fi meer is dan enkel en alleen de access point. Iedereen heeft het over end-to-end connectiviteit, maar hoe beheer je dit zonder het overzicht te verliezen?
 • Internet of Things: IoT is het buzzword van de voorbije jaren. Ook in de toekomst is IoT niet weg te denken. Hoe kan jij er voor zorgen dat al die toestellen op een veilige en gecontroleerde manier verbonden worden?
 • MSP: Ontzorging op het vlak van endpoint security? Blijf competitief ten opzichte van traditionele spelers.

16.00 uur: Tijdens LIVE demo sessies door onze leveranciers, ontdek je hoe oplossingen op het gebied van networking & security in de praktijk werken!

 • Aerohive: Connecting People (SD-LAN) & Connecting Places (SD-WAN): Radicaliseer het centraal beheer van je switchers, routers en toegangspunten dankzij vereenvoudiging via het unified cloud platform.
 • Allied Telesis - Klaar voor IoT en Industrial IoT met AMF: Dé Cloud-suite die je management vereenvoudigt zodat je minder tijd en resources van je IT-afdeling moet inzetten.
 • Barracuda Sentinel – E-mail is nog altijd een van de top ingangen in jouw bedrijf voor cybercriminelen. Zaken als spear-phishing, account takeover en chantage mails vereisen een andere aanpak dan geboden kan worden door traditionele, signature based oplossingen. Hoe kun je als bedrijf deze dreigingen tegengaan en adequaat reageren op aanvallen? Hoe is het mogelijk om in enkele stappen een E-mail dreiging onschadelijk te maken en een account terug te claimen van aanvallers? Al deze vragen zullen beantwoord worden tijdens de demo-sessie op KappaDay.
 • Cylance’s NextGen anti-threat oplossing: Wapen jezelf nu al tegen de ransomware die morgen of binnen 2 jaar gecreëerd/ontdekt wordt! Deze NextGen anti-threat oplossing heeft al tientallen miljoenen potentiële aanvallen gestopt met een systeem dat voorturend leert en steeds beter wordt door A.I. Traditionele anti-virusprogramma’s laten het afweten want malware muteert dagelijks, zelfs elk uur. Denk dus ruimer dan traditionele antivirus, denk aan CylancePROTECT.
 • Lancom Management Cloud: Dit management cloudplatform is s’werelds eerste managementsysteem dat op intelligente wijze uw gehele WAN-, LAN- en WLAN-netwerkarchitectuur organiseert en beheert. Het vereenvoudigt drastisch de oplevertijd en installatie van moeilijke netwerkomgevingen met maximale beveiliging. Kortom u bespaart veel tijd en geld.
 • SO Connect: een musthave in Hospitality! Wist u dat maar liefst 87% van potentiële horeca klanten een zaak online zoekt en kiest op basis van scores en reviews? Dan wil je toch als horecazaak makkelijk gevonden worden? Of nog beter, dat ze terugkomen! “Zorg dat je gevonden wordt, zorg dat je gekozen wordt, zorg dat klanten terugkomen”. En dat is makkelijk met SoConnect!
 • OneSpan van Identity Verification tot E-signature: Leer OneSpan beter kennen in deze sessie, waarin Identity Verification, Authentication, Risk Analysis, Mobile App Security en E-signatures aan bod komen.
 • Wiflex - Je bezoekers eenvoudig en veilig online: Via Wiflex wordt er op automatisch wijze een veilig en uniek Wi-Fi wachtwoord voor elke bezoeker aangemaakt. Er is reeds integratie mogelijk met Aerohive, Juniper en Ruckus.

17.30 uur: We trappen het netwerkgedeelte feestelijk af met een Award Ceremonie, waarna er ruimschoots ruimte is tot netwerken. Geniet ondertussen van de heerlijke streetfoodgerechten die ter plekke voor je worden bereid. En blijf zeker hangen voor het dessert!

Neem voor meer informatie over het programma contact op via sales@kappadata.nl

Hartelijke groet, Team Kappa Data Nederland

avatarDoor deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.