Ons verhaal

1998 - 2007

Kappa Data is met de oprichting in 1998 een ​​nieuwe speler in het distributielandschap. Gehuisvest in de prachtige stad Gent, wordt het bedrijf al snel steeds succesvoller met een duidelijke focus op netwerkinfrastructuur en netwerkbeveiliging t.b.v. het MKB. Met het leveren van toegevoegde waarde als missie, maakt het bedrijf een vliegende start.

De samenwerking met vooraanstaande leveranciers brengt Kappa Data veel succes omdat het daarmee kan beantwoorden aan de toenemende vraag vanuit de markt naar Firewalls, anti-malware en WiFi. Kappa Data weet de eerste jaren al een mooie groei te realiseren.

2008 - 2013

Tijd voor de volgende stap! Na een sterke focus op het MKB in de eerste 10 jaar, krijgt Kappa Data inmiddels ook steeds meer voet aan de grond bij grotere resellers. In enkele jaren werft het bedrijf een goede marktpositie door contracten te tekenen met belangrijke leveranciers zoals Juniper, Trend Micro en Vasco Data Security. Vandaag de dag maakt Kappa Data nog steeds gebruik van het hybride model, waarbij MKB- en enterprises even belangrijk zijn, elk met hun eigen toegevoegde waarde.

2013 - 2016

Een nieuwe fase in het Kappa Data verhaal. Na het succes in België en Luxemburg, begint het bedrijf nu ook een internationaal avontuur. Met een uitbreidingsplan in handen wordt in Rijswijk (Nederland) een nieuw kantoor geopend. Deze vestiging groeit in 4 jaar uit tot een belangrijk onderdeel van de Kappa Data Group.

In 2015 wordt het hoofdkantoor van Kappa Data in België volledig vernieuwd, inclusief volwaardige trainingsruimte en uitstekende opslagfaciliteiten.

Kappa Data - tot nu

De Kappa Data Group (Holding) wordt opgericht en de internationale groei zet door. Kappa Data opent een kantoor in Polen, waar met dezelfde spirit en service gewerkt wordt aan het leveren van een toegevoegde waarde. To be continued…

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.